tiistai 15. huhtikuuta 2014

Sparrausapua ilmastoystävällisten ideoiden jalostamiseen?

Onko kotikunnassasi tai yrityksessäsi herännyt idea, joka toteutuessaan säästäisi myös ilmastoa ja ympäristöä? Kaipaatteko idealle sparrausapua? 

Päivi Kujala maaseutuverkostoyksiköstä
kertoi innovaatioleireistä LÄHI -semi-
naarissa maaliskuussa. Oman alueen
mahdollisuuksiin painottuvat semi-
naariesitykset löytyvät leiriblogista.
Isonkyrön Kalliojärvellä järjestetään 10.-12.6.2014 Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan yhteinen  Näe lähelle –innovaatioleiri, jonka tarkoituksena on luoda ja kehittää uutta yritys- tai muuta toimintaa maaseutualueiden elävöittämiseksi. 

Leirille hakeudutaan ideakisan kautta. Leirille valitut 5 ideaa ja niiden omistajaa saavat ammattimaista sparrausta, apua ongelmien ja esteiden ratkaisuun, uusia näkökulmia ja mahdollisuuden kehittää ideasta toimintaa.

Lue lisää Innovaatioleiristä ja Ideakilpailusta osoitteesta: naelahelle.blogspot.fi.

Lisätietoja leiristä ja ideakilpailusta antaa Anja Uhlgrén, p. 040 868 0178, etunimi.sukunimi@sedu.fi.

Lue lisää Facebook-sivuilta


Kestävä Seinäjoen seutu -hankkeelle on perustettu Facebook-sivut, jotka löytyvät osoitteesta https://www.facebook.com/kestavaseinajoenseutu

Tykkäämällä sivusta kuulet ajankohtaisista teemoista ja tapahtumista sekä voit seurata, miten Sinun kotikunnassasi rakennetaan kestävästi kehittyvää kotiseutua.

Hankkeen Facebook-sivuilla esitettiin pari viikkoa sitten muun muassa haaste kaikkiin Etelä-Pohjanmaankin kuntiin: Kuntaliitto haastaa kaikki kunnat esittämään merkittävimmän ilmastotekonsa. Parhaat teot palkitaan 8.-9.5.2014 ilmastokonferenssissa Tampereella. Lue lisää tapahtumasta ja haasteesta.

Joko merkittävin ilmastoteko Sinun kotikunnastasi on ilmoitettu mukaan?

Teksti: Krista Laurila
Kuva: Kirsi Tikkanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti